IP Polná LB Zateplete strop

Reklama

Zahrada

Vyhledávání článků
Narcisy – symbol Velikonoc a blížícího se jara

Narcisy – symbol Velikonoc a blížícího se jara

vyšlo 18.3.2023

Řada z nás se těší, až se v květinářstvích či na zahradách objeví narcisy, které jsou jasným znakem toho, že je zima definitivně za námi. Tyto oblíbené víceleté květiny s nezaměnitelnou vůní dokážou svými jasně žlutými květiny rozzářit každý záhon, ale rovněž mohou být působivou dekorací interiéru. Jsou považovány za jeden ze symbolů Velikonoc.

 
Jarní a velikonoční květinové dekorace – inspirujte se!

Jarní a velikonoční květinové dekorace – inspirujte se!

vyšlo 17.3.2023

Velikonoce jsou klasickým symbolem jara, ale také časem, kdy se aranžérským možnostem rozhodně meze nekladou. Přímo vyzývají k naší kreativitě a k tomu užívat si pestrých, zářivých a kontrastních barev a symbolů jara jako jsou kvetoucí cibuloviny, vajíčka, peří, větvičky, košíčky, zajíčci a mnohé další symboly.

 
Jak zabydlet balkón v paneláku – nová podlaha, květiny, nábytek

Jak zabydlet balkón v paneláku – nová podlaha, květiny, nábytek

vyšlo 10.3.2023

Balkón, terasa nebo lodžie nemusí sloužit pouze k sušení prádla. Vybudujte si vlastní oázu klidu a pohody na balkóně a udělejte z něj útulné místečko nejen pro trávení volných chvilek na sluníčku. Uvědomte si, že v panelovém domě nemusíte sedět zavření doma, můžete snídat na čerstvém vzduchu s pohledem na okolní scenérii. Proměna přitom není vůbec složitá, stačí trocha představivosti a můžete se na terase cítit jako králové.

 
Příprava zahrady na jaro

Příprava zahrady na jaro

vyšlo 24.2.2023

Zapálení zahradníci se nemůžou dočkat, až zaboří ruce do půdy. Před ostrým startem sezony ale nepodceňte důkladnou přípravu. To, co investujete do zdraví a vitality rostlin a zahrady hned na začátku, vám ušetří spoustu práce a zklamání později. Jak na to?

 
Kontejnerový dům - světový trend v bydlení!

Kontejnerový dům - světový trend v bydlení!

vyšlo 21.2.2023

Plechové kontejnery používané pro přepravu nákladu jako váš moderní byt? Ale kdo by chtěl bydlet dobrovolně v kontejneru? Možná vy. Kontejnerový dům může nejprve znít trochu jako špatný vtip, ale je to opravdu jedna z možností, jak si zařídit nové a stylové bydlení. Nakonec váš dům po troše úprav nemusí vůbec jako kontejner vypadat.

 
HS portály – moderní řešení pro velké prosklené plochy

HS portály – moderní řešení pro velké prosklené plochy

vyšlo 15.2.2023

Zdvižně posuvné dveře neboli HS portály jsou nejmodernější variantou posuvných dveří, které umožňují pohodlně a bezpečně otevírat velké skleněné plochy a bezbariérový průchod na terasu. Jsou dostupné v plastové nebo velmi odolné hliníkové variantě.

 
Pěstujeme pokojový ibišek - vyhněte se nejčastějším chybám

Pěstujeme pokojový ibišek - vyhněte se nejčastějším chybám

vyšlo 12.2.2023

Velmi oblíbenou pokojovou květinou je ibišek čínský neboli čínská růže. Lidé jej mají v oblibě zejména pro jeho nenáročnost a dlouhověkost, ale i díky snadnému rozmnožování a nádhernému květu.

 
Víte, jak a čím na jaře správně hnojit zahradu?

Víte, jak a čím na jaře správně hnojit zahradu?

vyšlo 7.2.2023

Zahrada po zimě bude potřebovat vaši pozornost a péči. Pokud chcete, aby vám během roku dělala radost v podobě bohaté úrody a barevných květů, dopřejte jí živiny, vitamíny a minerály. Jaká hnojiva byste měli používat na jaře – minerální nebo organická? A v čem pomůžou bakterie?

 
Nebojte se objednávat okna on-line – ušetříte čas i peníze

Nebojte se objednávat okna on-line – ušetříte čas i peníze

vyšlo 20.1.2023

Kvalitní izolační okna významně přispívají ke snížení úniků tepla z interiéru, snižují energetickou náročnost budovy, a tím pádem i náklady na vytápění. Ať už plánujete výměnu oken nebo stavíte nový dům, nebojte se vybírat a objednávat okna on-line v eshopu. Jak správně zaměřit a objednat okna přes internet?

 
Jak pěstovat a sklízet zeleninu i pod sněhem

Jak pěstovat a sklízet zeleninu i pod sněhem

vyšlo 19.12.2022

Taky vás při pohledu na opuštěné záhony v mlze a sněhu chytá splín? Máme pro vás důvod k radosti. Zimní sezóna pro zahradníky vůbec nemusí znamenat jen listování v katalogu semínek. Prozradíme vám tajemství zeleninových otužilců, které můžete na zahradě vesele pěstovat i v zimě.

 
Bakterie pro zdravé prostředí v kurnících a výbězích

Bakterie pro zdravé prostředí v kurnících a výbězích

vyšlo 13.12.2022

Každý chovatel drůbeže se jistě snaží, aby byl jeho chov zdravý a vitální. Životní podmínky chovaných zvířat se přímo odráží na kvalitě vajec, kterou jistě chceme mít co nejlepší. Ať už pouze pro sebe v malém množství nebo na prodej ve větším chovu.

 
Zazimování rostlin - připravte zahradu na zimní spánek

Zazimování rostlin - připravte zahradu na zimní spánek

vyšlo 14.11.2022

První noční mrazíky a první sníh na sebe asi nenechají dlouho čekat, proto je třeba zavčasu připravit naši zahradu a veškeré rostliny k zimnímu spánku. Vše, co stihneme udělat ještě teď, zahradě a rostlinám na ní, poté po dlouhé zimě zaručeně prospěje. Jak se tedy postarat o to, aby rostliny zimu přežily a trávník se na jaře zase zazelenal?

 
Zahradničení před zimou, během a po zimě

Zahradničení před zimou, během a po zimě

vyšlo 14.11.2022

Určitě také chcete mít krásně upravenou zahradu. Koneckonců, pravděpodobně každý vášnivý zahradník sní o upravené zahradě. Pokud patříte do této skupiny, pak se posaďte a čtěte dál.

 
Jak se v zimě postarat o akumulátory ze zahradní techniky?

Jak se v zimě postarat o akumulátory ze zahradní techniky?

vyšlo 21.10.2022

Nejen v zahradní technice jsou stále častěji využívány různé typy akumulátorů. Nalezneme je i v elektrokolech, slouží i k pohonu elektrických skútrů nebo čtyřkolek. Akumulátory pohánějí některé elektrické sekačky, pily a další nářadí. Často se jedná o stroje více či méně sezónní, které na zimu uklidíte do garáže nebo kůlny a znovu slouží až na jaře. Jestliže se však zapomenete patřičně postarat o akumulátor, je více než pravděpodobné, že ho zima poškodí.

 
Podzim a zima je ideální čas na výběr betonové dlažby

Podzim a zima je ideální čas na výběr betonové dlažby

vyšlo 17.10.2022

Teplé a slunečné dny jsou pomalu minulostí a venku se věnujeme spíše podzimnímu úklidu a zazimování zahrady. Nic však nebrání tomu, abychom pomalu nezačali přemýšlet, co nás čeká na jaře a do čeho bychom se rádi pustili, hned jakmile se zjara oteplí. Např. si můžeme s pomocí aplikace v klidu vybrat novou betonovou dlažbu kolem domu.

 
Připravte se na zimu se štípači dřeva VARI

Připravte se na zimu se štípači dřeva VARI

vyšlo 10.10.2022

Přípravu dřeva na topnou sezónu vám usnadní štípače dříví, díky kterým lze palivové dřevo naštípat rychle a bez námahy. Podíváme se, s jakými štípači se můžeme setkat a jak a podle čeho vybírat.

 
Nový eshop IRRIGA – vše pro zavlažování, čerpací techniku, vodní program a zahradní osvětlení

Nový eshop IRRIGA – vše pro zavlažování, čerpací techniku, vodní program a zahradní osvětlení

vyšlo 2.10.2022

Péče o zahradu vyžaduje čas, energii i odpovídající techniku a nářadí. Pokud vás práce na zahradě baví a rádi si většinu obstaráte svépomocí, není nic jednoduššího, než si nakoupit potřebné vybavení a pustit se do díla. A pokud si nejste jisti výběrem, profesionálové s téměř třicetiletými zkušenosti v oboru vám poradí.

 
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 >
Ventura banner Kompost

Reklama

Náš tip

Křovinořez STIHL FS 120

Oblíbený křovinořez STIHL FS 120 nyní se slevou 1 700 Kč.

 

MAMUT GLUE CLEAR UV

Transparentní lepidlo na bázi MS polymerů je pro exteriér jako stvořené. 100 % UV odolnost a mrazuvzdornost vám umožní použití jak v interiérech, tak především v exteriérech. Pružnost, pevnost a chameleon efekt jsou jeho hlavní výhody. Je ideálním pomocníkem pro lepení skleněných prvků.

 

Umělé stromy FLORUM

Přemýšlíte nad úpravou vašeho interiéru, terasy nebo zahrady? Chtěli byste ji dopřát něco netradičního, avšak nemáte mnoho času na její opečovávání? Využijte naši nabídku na umělé stromy.

 

ŠIKMÉ A OBLOUKOVÉ PLISÉ ROLETY

Plisé lze zhotovit i v atypických tvarech. Ve většině případů jej lze na rozdíl od atypických hliníkových žaluzií kompletně stahovat a vytahovat.

 

DLAŽDICE, KTERÁ HÝČKÁ VAŠI TERASU

Užijte si pohodové dny na vaší terase s rodinou a přáteli. K dokonalé atmosféře přispěje Semmelrock dlaždice CARATsantino s jemnou povrchovou úpravou, která je velmi příjemná při chůzi naboso.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Dvořák, sekačky-pily.cz

Spolehlivý eshop se zahradní a lesní technikou STIHL, Husqvarna a Ego s kamennou prodejnou a servisem

AGRO CS - ČESKÉ SUBSTRÁTY A HNOJIVA

Značky AGRO, FLORIA a NATURA přináší zahrádkářům i profesionálům kvalitní pomocníky pro celou zahradu a každou rostlinu. Substráty, hnojiva a osiva.

Transform a.s., partner pro vaši zahradu

Výrobce plotů, zahradního mobiliáře a doplňků do vaší zahrady.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.