RONAL Bathrooms - Koupelny

Reklama

Zahrada

Vyhledávání článků
Venkovní keramická dlažba se hodí na terasy, chodníky i k bazénu

Venkovní keramická dlažba se hodí na terasy, chodníky i k bazénu

vyšlo 3.3.2015

Keramické obklady a dlažby se těší velké oblibě nejen v interiérech, ale také exteriérech. Jsou skvělým funkčním i dekoračním prvkem našeho domu či zahrady. Keramickou dlažbu využijeme v okolí bazénu, na terase, na balkóně či schodišti - její uplatnění je široké. Jenomže jak vybrat tu správnou venkovní keramickou dlažbu pro naše účely? Jaké by měla mít vlastnosti?

 
Zimní zahrada je soukromá zelená oáza klidu

Zimní zahrada je soukromá zelená oáza klidu

vyšlo 24.2.2015

Zimní zahrada umí příjemně propojit interiér s exteriérem. Už v minulosti měl člověk touhu vnést do svého domova přírodní prvky a zejména v zimním období prozářit a proteplit alespoň část svého obydlí. Vhodným řešením se ukázaly zimní zahrady, s jejichž plánováním a budováním bychom měli začít včas.

 
Správný výběr odrůdy a pěstování jahod

Správný výběr odrůdy a pěstování jahod

vyšlo 20.2.2015

Není nic lepšího, než si moci pochutnávat na ovoci z vlastní zahrádky, které se s tím kupovaným nedá srovnávat. To platí i v případě jahod. Nejenže krásně voní, ale jsou také sladší, větší, červenější a obsahují spoustu vitamínů. Jahod však existuje velké množství druhů, jaké tedy zvolit, abychom se mohli těšit z bohaté úrody?

 
Pěstujeme hortenzie – jaké druhy a barvy vybrat?

Pěstujeme hortenzie – jaké druhy a barvy vybrat?

vyšlo 6.2.2015

Hortenzie jsou nádhernou živoucí ozdobou zahrad, ale stále častěji se s nimi setkáme i na balkonech či dokonce v interiérech. Jejich velké květy se vyskytují v různých barvách, což je dáno kyselostí půdy. Víte, jak docílit toho, aby vám hortenzie každým rokem zkrášlovaly okolí a jak získat legendární modré hortenzie?

 
Vyberte si zahradní nábytek – teď a se slevou

Vyberte si zahradní nábytek – teď a se slevou

vyšlo 2.2.2015

Grilovací sezona je sice ještě daleko před námi, nicméně akce na nákup zahradního nábytku probíhají nyní. Neváhejte a vydejte se hledat pohodlná křesílka, která vám vydrží. Váháte, který materiál vybrat? Představujeme vám základní typy a vlastnosti.

 
Zachraňujeme pokojové rostliny – jaká je účinná první pomoc?

Zachraňujeme pokojové rostliny – jaká je účinná první pomoc?

vyšlo 21.1.2015

Jsou na tom vaše pokojové rostliny tak špatně, že potřebují okamžitý zásah? Vyzkoušejte některé z doporučení odborníků, jak postupovat při jejich záchraně.

 
Sněhové frézy pro snadné odklízení sněhu

Sněhové frézy pro snadné odklízení sněhu

vyšlo 5.1.2015

Každý, kdo má rodinný dům nebo chalupu v horské oblasti se každoročně potýká s přívaly sněhu a jejich odklízením. Jednou z možností je velmi pracné ruční odklízení pomocí lopaty a hrabla na sníh. Mnohdy jsou ale přívaly sněhu takové, že úklid sněhu bez pomocí sněhové frézy je prakticky nemožný. Na co se zaměřit při výběru sněhové frézy?

 
Odolné pokojové rostliny, které přežijí všechno

Odolné pokojové rostliny, které přežijí všechno

vyšlo 26.12.2014

Rostliny oživí snad každý prostor. Pokud se bojíte, že jejich péči nezvládnete a rostlinky vám zahynou před očima, zvolte ty na péči co nejméně náročné. Jaké to jsou?

 
Kuchyňské pracovní desky z konglomerátu kamene

Kuchyňské pracovní desky z konglomerátu kamene

vyšlo 19.11.2014

Umělý kámen není v interiérech žádnou novinkou, již několik let skvěle nahrazuje kámen přírodní, protože je cenově dostupnější a je k dostání v mnoha nápaditých designech. Jelikož dokáže odolat velké zátěži je často využíván na kuchyňské pracovní desky. Konglomerát kamene je ukrytý pod názvy Technistone, Silestone či Quarella.

 
Gabion jako multifunkční architektonické řešení do exteriéru i interiéru

Gabion jako multifunkční architektonické řešení do exteriéru i interiéru

vyšlo 7.11.2014

Gabiony neboli drátokamenné koše si v posledních letech nacházejí oblibu zákazníků nejen v exteriérech, ale postupně se dostávají také do interiérů v podobě originálního stavebního řešení.

 
Jak a kde fungují komunitní zahrady?

Jak a kde fungují komunitní zahrady?

vyšlo 5.11.2014

Bydlíte v paneláku na sídlišti a jediná vaše možnost, kde byste si mohli vypěstovat vlastní ovoce, zeleninu či čerstvé bylinky je balkón? A co když ani ten nemáte? Nevěšte hlavu, právě pro vás jsou ve městech zakládány komunitní zahrady. Zahradničit tak můžete klidně mezi bloky paneláků a seznamovat se přitom s novými lidmi či sousedy.

 
Akvaponie - pěstování zeleniny díky rybičkám v akváriu

Akvaponie - pěstování zeleniny díky rybičkám v akváriu

vyšlo 31.10.2014

Věděli jste, že je chov ryb možné propojit s úspěšným pěstováním zeleniny? Pokud máte doma akvárium s rybičkami, možná vás systém akvaponického pěstování zaujme. Odpad z ryb jde totiž skvěle využívat k pěstování bylinek a zeleniny. Navíc se nebudete muset starat o nákladné čištění akvária. V následujícím článku se vám pojem akvaponie pokusíme trochu přiblížit.

 
Vřesovec nebo bromélie rozjasní podzimní interiér

Vřesovec nebo bromélie rozjasní podzimní interiér

vyšlo 12.9.2014

S příchodem sychravého a studeného zimního počasí většina z nás tráví doma podstatně více času, než je tomu v létě. Na někoho může kvůli neustálému šeru a zkracujícím se dnům navíc padat deprese. Důležité je tedy vytvořit si kolem sebe prostředí, v němž se nám bude líbit. Zahnat chmury nám mohou pomoci rostliny, které neztrácejí svůj půvab ani v zimních měsících.

 
Zahradní vinný sklep na míru

Zahradní vinný sklep na míru

vyšlo 13.8.2014

Pokud jste milovníkem vín, určitě Vás zaujme naše novinka, kterou je stavba zahradního vinného sklepa. Můžeme Vám postavit nadzemní vinný sklep, klasický vinný sklep nebo Vám sklep zasadíme do svahu. Díky speciálně upravenému stavebnímu materiálu udrží sklípek požadovanou teplotu a vlhkost jak v teplých letních dnech, tak i v zimním období.

 
Pěstujeme půdopokryvné rostliny – ve stínu, na slunci nebo na skalce?

Pěstujeme půdopokryvné rostliny – ve stínu, na slunci nebo na skalce?

vyšlo 2.8.2014

Na zahradě jsou prostě místa, kde se trávníku zkrátka nedaří a místo do zeleně se tak koukáme na nevyužitou hliněnou plochu. Zelený koberec však můžeme nahradit pomocí půdopokryvných rostlin, které plochu elegantně zakryjí. Kromě toho, že s nimi bude naše zahrada krásná, bude také téměř bezúdržbová.

 
Pěstujeme datlovník – dočkáme se plodů i v našich podmínkách?

Pěstujeme datlovník – dočkáme se plodů i v našich podmínkách?

vyšlo 26.7.2014

Určitě jste již měli možnost ochutnat datle - exotické ovoce, které se u nás ve větší míře pojídá zejména o Vánocích. Jsou skvělou náhražkou sladkostí a bohatým zdrojem energie. Obsahují spoustu vitamínů, minerálů a zdraví prospěšných látek. Víte ovšem, jak a kde rostou? Jak vypadá datlovník a je možné se v našich podmínkách dočkat jeho plodů?

 
Vodní grily – zahradní grilování s vodní lázní

Vodní grily – zahradní grilování s vodní lázní

vyšlo 24.7.2014

Slyšeli jste někdy pojem vodní gril? Pokud patříte mezi milovníky grilování a chcete jíst navíc i zdravě, měli byste zpozornět. Vodní grily, nebo též grily s vodní lázní, jsou hitem v oblasti zahradního grilování. Pokrm je připravován ve směsi horkého vzduchu, dýmu a vodní páry. Kdo jednou zkusí maso z vodního grilu, už nebude chtít žádné jiné.

 
< 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 >
Ventura banner Steliva

Reklama

Náš tip

PLASTOVÉ VYVÝŠENÉ ZÁHONY Z „TRAPLASTU“

Hlavní výhodou vyvýšených záhonů je právě jejich výška. Při sázení, okopávání, trhání plevele nebo sklizni se nemusíte ohýbat, dřepět nebo dokonce klečet, protože rostliny máte přímo pod rukama. Vyvýšený záhon v několika provedeních.

 

KUCHYŇSKÝ ROBOT SOGO

Multifunkční smart kuchyňský robot SOGO SS-14565 je skvělý pomocník do kuchyně a zastane práci mnoha klasických domácích spotřebičů - funguje jako mixér, strouhač, sekáček, mlýnek na maso, parní hrnec, polévkovar, šlehač či hnětač těsta. 

 

Uzavřený sprchových box do koupelny

Akce! České sprchové boxy za skvělé ceny. Sprchový, masážní, nebo s parní saunou? Vyberte si z široké nabídky firmy ARTTEC s.r.o., která sprchový box vyrobí dle požadavků a namontuje, se zárukou 6 let.

 

Nábytek na balkon Adriana 1+2

Elegantní set dvou křesel a stolku skvěle doplní čtecí koutek v obýváku nebo posezení s kávou na terase. Jednotný design usnadní práci při plánování interiéru a kombinace černé barvy se světlým ratanem vytváří moderní vzhled, který vypadá skvěle jednoduše všude.

 

Robotická sekačka od Garlandu

Robotická aku sekačka Riwall RRM 500 APP seká na jedno nabití až 130 min., poradí si i se stoupáním do 15° a snadno se ovládá aplikací, kde můžete nastavit až 4 zóny sekání.

 

ŠIKMÉ A OBLOUKOVÉ PLISÉ ROLETY

Plisé lze zhotovit i v atypických tvarech. Ve většině případů jej lze na rozdíl od atypických hliníkových žaluzií kompletně stahovat a vytahovat.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Dvořák, sekačky-pily.cz

Spolehlivý eshop se zahradní a lesní technikou STIHL, Husqvarna a Ego s kamennou prodejnou a servisem

AGRO CS - ČESKÉ SUBSTRÁTY A HNOJIVA

Značky AGRO, FLORIA a NATURA přináší zahrádkářům i profesionálům kvalitní pomocníky pro celou zahradu a každou rostlinu. Substráty, hnojiva a osiva.

Transform a.s., partner pro vaši zahradu

Výrobce plotů, zahradního mobiliáře a doplňků do vaší zahrady.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.