Garland RPM 5135

Reklama

Zahrada

Vyhledávání článků
Pravidelná údržba dřevěného zahradního nábytku

Pravidelná údržba dřevěného zahradního nábytku

vyšlo 9.6.2015

Dřevo je přírodní materiál, který neztrácí na popularitě. Jelikož se skvěle hodí do každé zahrady, často si mezi zahradním nábytkem vybíráme právě ten dřevěný. Vše, co je vystaveno rozmarům počasí, však po nějaké době ztrácí na půvabu, proto je třeba vědět, jak se o zahradní nábytek ze dřeva postarat, aby nám sloužil i v dalších letech.

 
Co všechno zvládnou zahradní traktory?

Co všechno zvládnou zahradní traktory?

vyšlo 26.5.2015

Zahradní traktory dnes už neslouží pouze k sečení trávy na zahradách, ale díky možnosti dokoupení všelijakých závěsných či návěsných přídavných zařízení můžete tyto stroje využívat po celý rok. Tyto efektivní a všestranné pomocníky využijete především na velkých zahradách, kde už obyčejná sekačka nestačí. S čím vším vám tedy pomohou?

 
Dopřejte si severskou kvalitu – designové koše na dřevo a sekery Hultafors

Dopřejte si severskou kvalitu – designové koše na dřevo a sekery Hultafors

vyšlo 25.5.2015

Při štípání dřeva oceníme kvalitu. Švédské sekery Hultafors patří k těm nejlepším na trhu. Designové koše na dřevo dokreslí příjemnou atmosféru u krbu a celý interiér originálně zkrášlí.

 
Dětská hřiště Jungle Gym – nejprodávanější dětská hříště v České republice

Dětská hřiště Jungle Gym – nejprodávanější dětská hříště v České republice

vyšlo 7.5.2015

Všechny děti se chtějí venku bavit a skotačit. Obyvatelé sídlišť se musí spokojit s veřejnými hřišti v okolí, ale majitelé rodinných domů se zahradou si mohou postavit vlastní hřiště na zahradě přesně podle věku a zálib svých dětí. Možností sestav a doplňků je víc než dost – skluzavky, houpačky, lezecká stěna, pískoviště, domečky, šplhadla a mnohé další.

 
Kvalitní WPC terasa potěší celou rodinu

Kvalitní WPC terasa potěší celou rodinu

vyšlo 29.4.2015

Současný životní rytmus, pracovní vytíženost a z toho plynoucí vyčerpanost způsobuje, že stále více vyhledáváme pobyt v přírodě. Příroda je jistotou odpočinku, relaxace a zastavení v uspěchané době. Pokud je proto možnost, pořízujeme si u domu venkovní terasu.

 
Kovaný plot jako symbol úspěchu a chytrosti

Kovaný plot jako symbol úspěchu a chytrosti

vyšlo 24.4.2015

Luxusní auto, drahý oblek nebo hodinky dokážou o člověku prozradit mnoho. Stejně tak i lokalita bydliště. Nicméně pokud chcete, aby vás okolí vnímalo také jako ty, kteří to mají v hlavě spořádané, nemůžete se obklopovat jen drahými věcmi. Věci musí dávat smysl. Vhodným příkladem budiž kovaný plot.

 
Kupujeme zahradní hadici a příslušenství

Kupujeme zahradní hadici a příslušenství

vyšlo 16.4.2015

Zahrada by měla být ozdobou každého domu, proto je třeba jí dopřát dostatek vláhy, aby byly rostlinky a trávník krásně zelené a svěží. Ke správnému zavlažování je dobré mít po ruce pár užitečných nástrojů. Nejvýraznějším pomocníkem jsou zahradní hadice, které dnes můžete nakoupit se spoustou zajímavého příslušenství, jež nám ulehčí práci.

 
Zahradní domky pojmou nářadí, zahradní techniku i jízdní kola

Zahradní domky pojmou nářadí, zahradní techniku i jízdní kola

vyšlo 15.4.2015

Zahradní domky a chatky jsou skvělou volbou pro všechny majitele rodinných domů a zahrad, kteří potřebují uskladnit nářadí a zahradní techniku, a přitom nemají dostatek místa v garáži nebo v technické místnosti. Stavba zahradního domku pak může být velmi jednoduchá – nevyžaduje stavební povolení a stavebnici zvládne sestavit i naprostý laik.

 
Připravte se na jaro s nářadím Fiskars!

Připravte se na jaro s nářadím Fiskars!

vyšlo 1.4.2015

Díky novým produktům z řady Fiskars Solid, Xact a QuickFit bude práce na zahradě ještě snazší! Kultivátory, motyčky, rýče, lopaty a nové hrábě na listí vynikají odlehčeným složením a trvanlivým materiálem.

 
Zahradní dřevěné pergoly – letní pohoda na zahradě

Zahradní dřevěné pergoly – letní pohoda na zahradě

vyšlo 27.3.2015

Snad každý majitel rodinného domu touží po nějakém tom zahradním posezení, místu pro relaxaci a kávu s přáteli či s rodinou. Ideálním místem pro takové aktivity i za nepříznivého počasí je dřevěná pergola. Zručný kutil nebo truhlář si možná pergolu navrhne a postaví sám, ostatní se musí spolehnout na specializovanou firmu nebo si sestavit pergolu téměř na míru ze stavebnicového systému.

 
Jarní práce s půdou - to je umění nářadí Fiskars Xact™

Jarní práce s půdou - to je umění nářadí Fiskars Xact™

vyšlo 19.3.2015

Fiskars uvádí na trh Xact™ - nářadí, které má skvělou funkčnost, snadnou ovladatelnost při práci s půdou a dlouhou životnost.

 
Jarní péče o trávník a užiteční pomocníci

Jarní péče o trávník a užiteční pomocníci

vyšlo 18.3.2015

Základní péče o trávník je nutná v průběhu celého roku. Pokud chceme mít trávník kolem domu zdravý a krásný, měli bychom mu věnovat zejména na jaře zvýšenou péči a k ruce si vzít také pomocníky, kteří nám usnadní jinak namáhavou fyzickou práci – vertikutátory.

 
Pěstování rajčat a paprik v nádobách na balkóně a terase

Pěstování rajčat a paprik v nádobách na balkóně a terase

vyšlo 15.3.2015

Vypěstovat chutná rajčátka a papriky můžete nejen na zahrádce, ale bez problémů také v nádobách třeba na balkoně v paneláku či na terase rodinného domu. Právě tato zelenina je pro pěstování v nádobách velmi vhodná. Navíc rajčata a papriky, které si vypěstujeme sami doma, chutnají o poznání lépe, než ty, které jsou k dostání v obchodech.

 
5 nejoblíbenějších stínomilných pokojových rostlin

5 nejoblíbenějších stínomilných pokojových rostlin

vyšlo 6.3.2015

Jednou z největších frustrací spojenou s životem v prostoru s limitovaným světlem je, zdá se, dosáhnout toho, aby se pokojovým rostlinám dařilo a rostly „jako z vody“. Zatímco všechny rostliny potřebují ke svému přežití světlo, v tom, jaké množství potřebují, se však liší. Pokud se světlem doma bojujete, pořiďte si rostliny stínomilné, které po plném slunečním svitu tak neprahnou.

 
Zahradní nábytek pro děti – i děti chtějí na zahradě pohodlně sedět

Zahradní nábytek pro děti – i děti chtějí na zahradě pohodlně sedět

vyšlo 5.3.2015

Stejně tak jako my dospělí, i děti by měly mít na zahradě možnost si pohodlně sednout, uvelebit se a užívat si zábavu s kamarády. Říkáte si, že kupovat zahradní nábytek speciálně pro děti je zbytečnost? Kdepak! Nemusíte u něj mít strach, že z něj vaše ratolest spadne, skřípne si prstíky, nebo vám nábytek poničí. Je bezpečný a přizpůsobený potřebám dětí.

 
Venkovní keramická dlažba se hodí na terasy, chodníky i k bazénu

Venkovní keramická dlažba se hodí na terasy, chodníky i k bazénu

vyšlo 3.3.2015

Keramické obklady a dlažby se těší velké oblibě nejen v interiérech, ale také exteriérech. Jsou skvělým funkčním i dekoračním prvkem našeho domu či zahrady. Keramickou dlažbu využijeme v okolí bazénu, na terase, na balkóně či schodišti - její uplatnění je široké. Jenomže jak vybrat tu správnou venkovní keramickou dlažbu pro naše účely? Jaké by měla mít vlastnosti?

 
Zimní zahrada je soukromá zelená oáza klidu

Zimní zahrada je soukromá zelená oáza klidu

vyšlo 24.2.2015

Zimní zahrada umí příjemně propojit interiér s exteriérem. Už v minulosti měl člověk touhu vnést do svého domova přírodní prvky a zejména v zimním období prozářit a proteplit alespoň část svého obydlí. Vhodným řešením se ukázaly zimní zahrady, s jejichž plánováním a budováním bychom měli začít včas.

 
< 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 >
Ventura banner Kompost

Reklama

Náš tip

PLASTOVÉ PLOTOVKY Z „TRAPLASTU“

Nemáte zatím žádnou zkušenost s plastovými plotovkami z materiálu Traplast™? Chtěli byste si prohlédnout plastovou plotovku ve vybrané barvě? Objednejte si vzorek zdarma.

 

Výrobník rostlinného mléka JATA

Jata MILKER set 2v1 - výrobník rostlinného mléka + tyčový mixér 400W. Za pouhé 2 minuty můžete mít rostlinné mléko připravené ke konzumaci. MILKER vám umožňuje vyrábět všechna rostlinná mléka s jakýmkoliv typem semen, ořechů nebo obilovin.

 

Sprchový kout s mramorovou vaničkou

Akce! Sprchové kouty s kvalitní pevnou vaničkou z litého mramoru. Dlouhá životnost, prodloužená záruka a zaručená spokojenost. Provádíme demontáže starých sprchových koutů a montujeme nové po celé ČR.

 

Zahradní jídelní set VIKING XL

Velmi žádaná zahradní jídelní sestava z kovu pro 6 osob. Sestavu tvoří zahradní jídelní stůl Viking XL a 6x zahradní židle Ramada černá.

 

Robotická sekačka od Garlandu

Robotická aku sekačka Riwall RRM 500 APP seká na jedno nabití až 130 min., poradí si i se stoupáním do 15° a snadno se ovládá aplikací, kde můžete nastavit až 4 zóny sekání.

 

ŠIKMÉ A OBLOUKOVÉ PLISÉ ROLETY

Plisé lze zhotovit i v atypických tvarech. Ve většině případů jej lze na rozdíl od atypických hliníkových žaluzií kompletně stahovat a vytahovat.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Dvořák, sekačky-pily.cz

Spolehlivý eshop se zahradní a lesní technikou STIHL, Husqvarna a Ego s kamennou prodejnou a servisem

AGRO CS - ČESKÉ SUBSTRÁTY A HNOJIVA

Značky AGRO, FLORIA a NATURA přináší zahrádkářům i profesionálům kvalitní pomocníky pro celou zahradu a každou rostlinu. Substráty, hnojiva a osiva.

Transform a.s., partner pro vaši zahradu

Výrobce plotů, zahradního mobiliáře a doplňků do vaší zahrady.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.