Dvořak traktor STIGA 598 W

Reklama

Zahrada

Vyhledávání článků
Jaký zahradní nábytek vybrat, aby něco vydržel?

Jaký zahradní nábytek vybrat, aby něco vydržel?

vyšlo 1.10.2013

Pokud máme k dispozici dům se zahradou, za pěkného počasí není nic příjemnějšího než posezení venku na čerstvém vzduchu, v nějakém tom pohodlném křesle nebo lehátku. Pokud ale nechcete investovat každý rok do nového zahradního nábytku, dobře koupi promyslete. Odolnost, snadná údržba, ale i skladovatelnost by měly být samozřejmostí.

 
Slivovice a calvados – jak připravit kvas na domácí pálenku

Slivovice a calvados – jak připravit kvas na domácí pálenku

vyšlo 27.9.2013

Podzim je tady a s ním doba dozrávání švestek a jablek. Mezi nejoblíbenější formy zpracování tohoto ovoce patří v našich končinách destilace, tedy proměna ovoce v pálenku. Jak ale ovoce správně zpracovat, aby s něj na konci procesu byl kvalitní destilát?

 
Péče o trávník na podzim se zúročí hned na jaře

Péče o trávník na podzim se zúročí hned na jaře

vyšlo 21.9.2013

Abychom se na jaře mohli zase těšit pohledem na krásný zelený trávník, je třeba mu už teď věnovat dostatek pozornosti a péče. Právě během podzimních měsíců musí trávník podstoupit pár zásahů a opatření. Nejenže se tím zlepší travní porost, ale trávník bude dobře připraven na přezimování.

 
Interiérové květináče pro samozávlahu i okrasu

Interiérové květináče pro samozávlahu i okrasu

vyšlo 17.9.2013

Přestože jsou mnohé pokojové rostliny krásné již samy o sobě, můžeme jejich krásu ještě více podtrhnout výběrem vhodného interiérového květináče. Kromě plastových a keramických květináčů můžete vybírat květináče nerezové, sklolaminátové, nebo také samozavlažovací, díky nimž žádná rostlina neuschne.

 
10 důvodů proč zvolit kovaný plot od firmy LAMARK

10 důvodů proč zvolit kovaný plot od firmy LAMARK

vyšlo 6.9.2013

Kvalitní plot je vždy výrazným prvkem dotvářejícím celkový dojem z vaší nemovitosti. Je proto důležité vybrat plot tak, abyste plně využili všechny jeho přednosti. Pokud si nejste s výběrem jisti, není nic snadnějšího, než se obrátit na odborníky. V případě kovaného plotu je rozumné se obrátit na jedničku na českém trhu - společnost LAMARK.

 
Jak si pochutnat na netradiční listové zelenině?

Jak si pochutnat na netradiční listové zelenině?

vyšlo 24.8.2013

Často v obchodě narazíme na nejrůznější druhy zeleniny, které ani neznáme. Zvláště u listové zeleniny mnohdy váháme, jestli se její nákup vyplatí, tedy jestli bude výsledná chuť odpovídat ceně. Navíc často ani nevíme, co ze zelených listů připravit. Pojďme si tedy představit některé netradiční druhy listové zeleniny jako například kadeřávek, šrucha, rokola nebo polníček.

 
Pěstování a využití aloe vera neboli aloe pravé

Pěstování a využití aloe vera neboli aloe pravé

vyšlo 20.8.2013

Za ideální pokojové rostliny je možné považovat takové, které nejenže hezky vypadají, ale nemusíte se o ně příliš starat a navíc mohou být ještě k užitku. A právě taková je aloe, jejíž listy mohou být ozdobou interiéru, má léčivé účinky a může být vhodnou přísadou do nápojů.

 
Co stojí za oblibou kovaných plotů?

Co stojí za oblibou kovaných plotů?

vyšlo 19.8.2013

Dle některých reakcí na internetu by se mohlo zdát, že Češi znovu objevili kované ploty. Pravdou však je, že kované ploty měly u nás vždy početnou základnu svých fanoušků a jen díky tomu, že jsou nyní dostupnější pro širší okruh zájemců, se o nich logicky i více mluví.

 
Proutěné ploty a zahradní zástěny z proutí

Proutěné ploty a zahradní zástěny z proutí

vyšlo 13.8.2013

Skvělým způsobem, jak ohraničit zahradu a zároveň ji také skrýt před okolním světem, je pořízení proutěného plotu. Někdy jsou dostačující také jednoduché zástěny z proutí, kterými můžeme zamezit pohledům do našeho altánu, na pergolu, balkón, terasu, či k bazénu. Tento efektivní způsob zastínění potěší všechny milovníky přírodních materiálů.

 
Kopřiva – plevel s léčivými účinky

Kopřiva – plevel s léčivými účinky

vyšlo 27.7.2013

Většina z nás nemá ke kopřivám příliš pozitivní vztah. Je to způsobeno tím, že jediné, co o nich víme je, že nás dokážou pěkně popálit. Kdybychom však věděli, jak nám může být kopřiva prospěšná, pravděpodobně bychom na zahradách nepěstovali nic jiného. Tato léčivá bylina má své využití v kosmetice, zahradnictví a dají se z ní připravit i chutné pokrmy.

 
Potřebujete novou konev nebo konvičku na zalévání? Nechte se inspirovat...

Potřebujete novou konev nebo konvičku na zalévání? Nechte se inspirovat...

vyšlo 26.7.2013

Konve a konvičky jsou nezbytnou pomůckou každého zahradníka i pěstitele pokojových rostlin. I na tomto běžném vybavení je však možné sledovat určité designové proměny. Mnohé konvičky jsou tak dnes k nerozeznání od interiérových dekorací. Při jejich nákupu je však třeba se zaměřit nejen na vzhled, ale především na funkčnost.

 
Zahradní solární sprchy - hit letošního léta

Zahradní solární sprchy - hit letošního léta

vyšlo 25.7.2013

Ideálním a zcela ekologickým způsobem, jak získat teplou užitkovou vodu, aniž bychom museli vynaložit jakékoliv finanční prostředky k jejímu ohřevu, je pořízení solární sprchy. Solární sprchy, které jsou hitem letošního léta, vynikají čistými liniemi a jednoduchým designem. Stanou se tak vhodným estetickým doplňkem do každé zahrady.

 
Kompresory pro domácí kutily i profesionály

Kompresory pro domácí kutily i profesionály

vyšlo 25.7.2013

Sháníte kvalitní kompresor do vaší profesionální dílny, nebo jen pro občasnou kutilskou činnost? Kompresory se hodí pro různé účely a tak podle toho, jaké máme konkrétní požadavky, je třeba zvolit ten správný kompresor. Pojďte si tedy vybrat z pestré nabídky kompresorů i jejich příslušenství.

 
Balkónové minijezírko vyrobíte i ze starého kbelíku

Balkónové minijezírko vyrobíte i ze starého kbelíku

vyšlo 14.7.2013

Pokud nepatříte mezi šťastlivce vlastnící zahradu, ale také byste se rádi kochali pohledem na jezírko, nezoufejte. Pohled na vodní hladinu si můžete dopřávat přímo za oknem bytu. Balkonové minijezírko snadno vytvoříte ze starého květináče, nebo si můžete pořídit již hotové jezírko s čerpadlem, filtrací a zařízením na čištění vody.

 
Vytvořte si kvalitní kompost s pomocí plastového kompostéru

Vytvořte si kvalitní kompost s pomocí plastového kompostéru

vyšlo 12.7.2013

Chcete se rychle zbavit bioodpadu z kuchyně a zahrady a tím i nepříjemného zápachu a létajícího hmyzu? Pořiďte si kompostér, který z přírodních odpadů vytvoří kvalitní a plnohodnotný humus. Jenže jaký si vybrat? Možná vám padnou do oka zahradní plastové kompostéry, které mohou být statické, otočné nebo třeba zapuštěné do země.

 
Zahradní zídky - estetické a funkční zahradní prvky

Zahradní zídky - estetické a funkční zahradní prvky

vyšlo 3.7.2013

Chcete zkrášlit vaši zahradu, ale byli byste rádi, kdyby měl zvolený dekorativní prvek také nějakou praktickou funkci? Postavte si zahradní zídku! Ta se hodí k ohraničení záhonů, vyřeší problém s nestabilním svahem, pomůže s odstupňováním svažitého terénu a zároveň bude výrazným dekorativním prvkem i vkusným místem k oddechu.

 
Katalytické lampy pro účinný boj s komáry

Katalytické lampy pro účinný boj s komáry

vyšlo 25.6.2013

Pokud stále hledáte způsob, jak se účinně a přitom nenásilně zbavit obtížného hmyzu, zkuste vsadit na katalytické lampy, které opravdu pomáhají. Vy si budete moci vychutnat ničím nerušenou noc a ráno se probouzet bez svědivých štípanců na těle. Tyto nádherné doplňky v sobě spojují funkce klasické aromalampy, odpuzovače hmyzu a čističe vzduchu.

 
< 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 >
Ventura banner Jezírka

Reklama

Náš tip

PLASTOVÉ VYVÝŠENÉ ZÁHONY Z „TRAPLASTU“

Hlavní výhodou vyvýšených záhonů je právě jejich výška. Při sázení, okopávání, trhání plevele nebo sklizni se nemusíte ohýbat, dřepět nebo dokonce klečet, protože rostliny máte přímo pod rukama. Vyvýšený záhon v několika provedeních.

 

STOLNÍ TERACOTA GRIL JATA GR 559

Využijte grilovací sezónu naplno se stolním teracotovým grilem Jata GR 559 vyrobeným ve Španělsku. Gril disponuje ručně vyráběnou 15 mm keramickou deskou s nepřilnavým povrchem odolným proti poškrábání. Plocha 46 x 28 cm zajistí kvalitní grilování pro všechny druhy mas s unikátní přírodní chutí.

 

Sprchový kout s mramorovou vaničkou

Akce! Sprchové kouty s kvalitní pevnou vaničkou z litého mramoru. Dlouhá životnost, prodloužená záruka a zaručená spokojenost. Provádíme demontáže starých sprchových koutů a montujeme nové po celé ČR.

 

Zahradní teakový nábytek Garden IV.

Zahradní sestava nábytku z teaku pro 4 osoby. Pokud chcete luxusní zahradní nábytek, pak je teak to správné řešení. Vysoká odolnost proti povětrnostním vlivům, vysoká tvrdost dřeva a nádherná kresba.

 

Robotická sekačka od Garlandu

Robotická aku sekačka Riwall RRM 500 APP seká na jedno nabití až 130 min., poradí si i se stoupáním do 15° a snadno se ovládá aplikací, kde můžete nastavit až 4 zóny sekání.

 

ŠIKMÉ A OBLOUKOVÉ PLISÉ ROLETY

Plisé lze zhotovit i v atypických tvarech. Ve většině případů jej lze na rozdíl od atypických hliníkových žaluzií kompletně stahovat a vytahovat.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Dvořák, sekačky-pily.cz

Spolehlivý eshop se zahradní a lesní technikou STIHL, Husqvarna a Ego s kamennou prodejnou a servisem

AGRO CS - ČESKÉ SUBSTRÁTY A HNOJIVA

Značky AGRO, FLORIA a NATURA přináší zahrádkářům i profesionálům kvalitní pomocníky pro celou zahradu a každou rostlinu. Substráty, hnojiva a osiva.

Transform a.s., partner pro vaši zahradu

Výrobce plotů, zahradního mobiliáře a doplňků do vaší zahrady.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.